VELKOMMEN TIL VOLGOGRAD - THE HERO VOLGOGRAD!
 

Volgograd er en av de vakreste antikke byer i Russland. Byen ligger i den sørøstlige europeiske delen av Russland. Byen ble bygget som en festning på høyre bredde av Volga. Fødselsdatoen på byen er 2 juli 1589. Byen er 90 km lang, og er den lengste byen i Russland. Det totale arealet av byen er 565 kvadratkilometer. Byen har en interessant og rik historie, og i Volgograd er det mange historiske monumenter, kultur og arkitektur .

Gjennom sin historie har byen forandret navn tre ganger .. Tsaritsyn - 1589 til 1925. Stalingrad - 1925 til 1961, og fra 1961 har byen vært kjent som Volgograd. I mer enn 400 år har byen opplevd mange historiske begivenheter. Mange krigshandlinger har skjedd i Volgograd. Stepan Rasin erobret byen to ganger i 1670, og i 1708 fikk Kondrat Bulavin makten over byen. I 1774 Jemeljan Pugatsjov prøvde å ta byen med storm, og i 1918 var det en sivil krig. Det nyeste og mest berømte var slaget om for Stalingrad under den andre verdenskrig. Slaget om Stalingrad begynte den 17. juli 1942, og endte på 2 februar 1943. Denne kampen var en av de verste krigshandlingene under den andre verdenskrig. Det ble sluppet 1 000 000 bomber over Volgograd. Byen ble helt ødelagt, og mer enn 2 millioner sovjetiske og tyske soldater ble drept. Dette slaget markerte et vendepunkt i kampen mot Nazi-Tyskland, men byen steg opp fra asken.

Nå er Volgograd det administrative senteret i Volgogradregionen. Dette er den viktigste industrielle, økonomiske og kulturelle / historiske sentrum av Russland. Innbyggertallet til byen er 1 023 000 mennesker. Viktige næringer er drivstoff, kjemisk, petrokjemisk, trearbeid, lett industri, næringsmiddelindustri, jern og ikke-jernholdig metallurgi, maskiner, byggevarer og energi. I Volgograd er det både flyplass og jernbane, og Europas største elveport ligger her. Det er også to store veier som også passerer gjennom byen.

Volgograd er et stort turistsenter. Det er en monumentby og helter`s sin by som besøkes av hundretusener av russiske og utenlandske turister. De er tiltrukket av Volgograd sin natur, mineralkilder, spa og feriehjem, sammen med den rike og historiske historie byen har. Det er mange museer og monumenter, med en levende kultur og arkitektur.

Byen har et godt utbygd transportnettverk med busser, strømbusser, trikker, minibusser og taxi, samt Russlands eneste underjordiske trikkesystem. Det er mange hoteller i Volgograd, med det er planer om å bygge mer for å tilfredsstille behovene for turistene.

Etter å ha besøkt byen vår, vil du få et uforglemmelig inntrykk av byen. Helter`s sin by ligger å venter på deg. Vi skal vise deg Volgograd med all den kraft og skjønnhet vi kan gi deg.

 

[Sign My Guestbook] [View My Guestbook]
Powered by E-Guestbooks Server.